Dalin Pişik Kremi

dalin-pisik-kremi

dalin-pisik-kremi

Bebeklerin cildi daha hassas yapıda ve daha narin olduğundan onlara özel bir çok ürün geliştirilmiştir. Bu ürünler içerisinden en tanınanı Dalin olduğunu söylemek isterim. Dalin göz yakmayan formülü ile tüm bebeklerin gözdesi haline geldi.

İlk olarak Dalin vücut ve saç şampuanı ile piyasada prim yaparken zamanla ürünlerini geliştirip çeşitlendirdi. Şimdi temizlik mendilleri, Dalin pişik kremi, Dalin bebek yağı ile de her anne tarafından gözü kapalı güvenilen bir marka halini almıştır. Dalin içerisinde alkol paraben içermeyen yapısı ile annelerin de ilgi odağı haline gelmiştir.

Kendi cilt temizliklerinde ve kendi vücut temizliklerinde kullanmaktadırlar. Ayrıca çok güzel bir makyaj temizleyici olduğunun da altını çizmeden geçemeyeceğim. Dalin markası ile bütünleşmiş sarı saf ve masum civcivler tüm bebekler, çocuklar ve yetişkinler tarafından oldukça sevilmektedir. Her ürünü birbirinden kaliteli ve içerisinde hiç bir kimyasal madde barındırmıyor.

Bu zamanda hem de biz bu denli kimyasalın içinde boğulurken böyle değerli bir markanın böyle kaliteli ve doğal ürünlerini bulmuşken bırakmak hiçte doğru bir düşünce olmamalı. Zaten bir defa alışan asla kopamaz hale gelmektedir. İçeriği yüzde yüz bitkisel özlerden oluşmaktadır çünkü kendimizden daha önemli olandır bebekler daha yeni doğmuşlar tertemizler masum ve korunmasızlar.

Dalin’in bebekleri böylesine düşünmesi hem ailelerin hem de bebeklerin yüzünü güldürmektedir. Artık çocuklarda banyo yapmaktan korkmamakta mutlu gülücükler saçarak banyoya koşa koşa girmektedirler. Organik olması çvre dostu olduğu anlamına da gelmektedir. Hem sizi hem bebeğinizi hem de yaşadığınız yaşamaya devam edeceğiniz çevrenizi düşünmektedir.

Tüm Dalin Ürünleri İçin Tıklayınız.

Yorum bırakın